SweetSkin

Vinter, kaldt og tørr hud.

Vinter, kaldt og tørr hud.

Vinter halvåret er tiden hvor man merker at huden blir tørr, og kanskje mere irritert. Hva kan du da best gjøre for å redusere problemet?

Hva du spiser vil også kunne hjelpe huden din. Få i deg nok vann og spis rikelig med gode fettstoffer fra  f.eks fet fisk, avokado, og nøtter.

Hudpleie rutiner:

Rens: Bruker du en gele rens kan det for noen være nyttig å bytte til en melk eller kremrens da disse ikke tørker ut huden.

Peeling: For at huden skal få nytte av kremer, serum og masker som du påfører er det viktig at du har fått bort døde hudceller. 2-3 ganger i uken  er å anbefale. Bruk gjerne peelinger som inneholder fruktsyre eller melkesyre.

Maske: Fuktighets maske er med på å reduserer vanntap og bevarer fuktigheten i huden. En god fuktighetsmaske vil også styrke hudbarrieren. Velg gjerne en maske du kan sove med  2-3 ganger i uken

Serum: Fuktighets serum eller ett antioksidant serum er viktig nå på vinterstid for å styrke huden.

Krem: Bytt til en rik krem. Velg gjerne en krem med virkemidler som hyaluronsyre. Ulike hudtyper trenger ulike kremer, det er fukt/fettbalansen i kremen som er avgjørende for hudtypen.

Har du en uren eller kombinert hud er det viktig med fukt og ikke fettstoffer i kremen.

 

En regelmessig Salongbehandling vil hjelpe det gjennom den tørre vinteren.

 

 

Del aritkkel