SweetSkin

Fruktsyrer

AHA er en forkortelse for  alfahydroksysyre, en hudpleieingrediens som i løpet av de siste ti årene har blitt svært populært  på grunn av sine pleiende og aldringshemmende egenskaper.

Alfahydroksysyrer er en samlebetegnelse på naturlige syrer. De finnes naturlig i mange næringsmidler, spesielt frukt, og forekommer også naturlig i kroppen vår.  Alfahydroksysyrer bli også kaldt AHA-syrer eller fruktsyrer. Det finnes mange forskjellige typer AHA, for eksempel sitronsyre, mandelsyre, eplesyre og melkesyre.

AHA-er har evnen til å frigjøre døde og tørre hudceller ytterst i det øverste hudlaget. Ved at de døde hudcellene tas bort stimuleres eksfolieringsprosessen. Dette gjør at den friske og nye huden som ligger under komme opp til overflaten. Huden ser lysere, jevnere og mykere ut. Huden fornyes av seg selv hver fjerde uke. Denne naturlige og kontinuerlige eksfolieringsprosessen går stadig langsommere etter hvert som vi blir eldre. En salong behandling med fruktsyrer og gode hjemmeprodukter vil  gi huden din en naturlig frisk glød.

Del aritkkel