SweetSkin

Opera Led Spectrum Mask

OPERA® LED LYSTERAPI
OPERA LED SPECTRUM MASK

 

Nå har vi den store gleden av å introdusere markedets  nyhet, som allerede er et must for de fleste kjendiser i USA som Kim & Khloe Kardashian og Jessica Alba!. Opera LED Spectrum Mask.

Opera er originalen bak LED-masker og er basert på en kombinasjon av LLLT LED-lys (Low Level Light Therapy) og iontofores (ekstrautstyr). En veldokumentert og effektiv lysterapi basert på Nobel Prize-teknologien i medisin og også brukt av NASA. Takket være den unike designen, leveres mer energi per område og bestråling skjer nær huden for jevn og maksimal effekt.

 

Hva er LED terapi?

LED-lyset er usammenhengende og ikke-bindende på cellen, noe som gir høy toleranse for alle hudtyper uten negative bivirkninger. Lysenergien trenger inn i hudoverflaten og gir en rekke positive vevsfordeler med multifunksjonelle egenskaper.

830nm infrarødt lys er usynlig for det blotte øye, men trenger dypere enn andre farger i spekteret, noe som fører til økt blodstrøm. Økt blodstrøm gir forhøyede nivåer av oksygen og næringsstoffer til ansiktet og nakken, samtidig som det hjelper til med å fjerne slaggstoffer.

630nm rødt lys er synlig for det blotte øye og når dypt inn i hudlagene. Det gir en foryngende effekt ved å stimulere produksjonen av kollagen, fremme cellulær reparasjon og øke sirkulasjonen, noe som gjør huden mer ungdommelig.

415nm blått lys er også synlig for øyet og har vist seg å ha antibakterielle egenskaper. Disse egenskapene resulterer i at uønskede bakterier dør spesielt de som forårsaker kviser. Det blå lyset hjelper også til med å rense huden og stabilisere betennelse i huden.

Det er også mulig å kombinere lysene (415nm og 630nm) og dermed kunne behandle mer komplekse plager. Når de to bølgelengdene er kombinert, gir det litt lys som hjelper både mot kviser og er også hudforyngende

LED-behandlinger mister intensiteten og dermed effekten des større avstand fra huden. Takket være den ergonomiske utformingen av Opera-masken, leveres mer energi per område og bestråling (192 dioder / farge), og behandlingen gjøres nær huden for jevn og maksimal effekt. Operamasken er leddet for tilpasning til forskjellige ansiktsformer og har en separat avtagbar del for nakken.

Hver behandling kan utføres som en enkelt behandling, men er også gunstig som en kur. Behandlingen kan gjerne suppleres med andre behandlinger med sikte på å styrke og utvide behandlingsresultatene.

Operamasken gir maksimal effekt på følgende områder:

 • Hudforyngelse / kollagenstimulering
 • Reduserer akne
 • Beroliger rød hud
 • Demper irritasjon i huden.
 • Fin for alle hudtyper og spesielt for Perioral Dermatitis, eksem og Rosacea.
 • Leger og reparer sår, skader mm

LED Lys terapi

LED-lys virker ikke negativt eller invasivt på våre celler, noe som gjør at alle hudtyper tåler LED lys meget godt. De ulike lysbølgene trenger ned i hudens overflate og gir en rekke positive fordeler:

 • Stimulerer cellene for økt vevsregenerering
 • Stimulerer kollagen og elastin for fasthet og elastisitet
 • Stimulerer celler for økt blodstrøm, immunrespons, og motvirker antiaging
 • Fremmer rask tilheling
 • Effektivt på skader, kutt og andre punkteringssår, blåmerker og hevelse

Galvanisk terapi

Galvanisk terapi er likestrømsbehandling som bryter hudens barrierefunksjon for å øke penetrering av de aktive stoffene som skal reparere skader og ubalanse. I galvanisk terapi utnytter vi kunnskapen om hudens ioner og påvirker ionenes aktivitet/funksjon i huden.

 • Øker oksygenomsetning og sirkulasjon
 • Drenerer, reduser hevelse og huden (Negativt ladede ioner fanger opp toksinet og positivt ladede ioner eliminerer dem)
 • Motvirker hudens aldringsprosess
 • Motvirker frie radikaler og andre skadelige kjemikalier, smuss og tøft klima som huden utsettes for daglig
 • Balanserer hudens pH verdi.

Pris pr Led behandling: Rens, Led og krem 495,-

Pris pr behandling: Led, Galvanisk og hydrogelmask 795,-

Led behandling i andre behandlinger: 249,-

Del aritkkel