SweetSkin

Øyne

Tørr hud rundt øynene er noe de fleste opplever en gang iblant, ettersom huden her er tynn og ikke holder like godt på fuktighet. Ved svært tørr hud blir også linjer mer synlige. Tørr hud kan være sensitiv og har behov for ekstra pleie for ikke å bli irritert.

Man bør tenke på at fete og tunge kremer ikke bør påføres i øyeområdet, da de kan virke irriterende.Hydrating Eye Complex er øyekremen som passer for alle, inklusiv personer med sensitiv hud. Den er et perfekt startprodukt om man aldri har brukt øyekrem tidligere. Glukonolakton, laktobionisk syre og vitaminer styrker huden og tilfører fuktighet. Dessuten forebygges og reduseres fine linjer og rynker.

 

Age Reverse Eye Contour er øyekremen som har fullt fokus på aldringstegn. Den virksomme kombinasjonen av glukonolakton, maltobionisk syre, hyaluronsyre, peptider, retinyl palmitate, vitamin C og E, planteekstrakt og koffein bidrar til glattere og fastere hud med mindre fremtredende linjer og rynker.
Mørke ringer under øynene skyldes en rekke ulike faktorer og er til bekymring for mange. Blant årsakene er tynn hud, synlige blodkar, livsstil eller at blodkarene lekker og gjør huden rundt mørkere. Arv kan også spille inn. Foruten sunn livsstil, nok søvn og et allsidig kosthold kan man bidra til å bekjempe problemet med en spesialutviklet krem som styrker huden og øker sirkulasjonen. Brightening Bionic Eye Creme Plus er øyekremen som både tar tak i mørke ringer, tilfører fuktighet og reduserer aldringstegn. Glukonolakton, laktobionisk syre, peptider, gjærekstrakt og planteekstrakt reduserer synligheten av mørke ringer.

Ta vare på huden rundt øynene.

Del aritkkel