SweetSkin

SkinBooster

«The one and only!» Restylane skapte denne produktkategorien i 2004. Her snakker  vi dokumentert hudforyngelse av høyeste kvalitet! I over 20 år har Restylane stått for pålitelige resultater og dokumentert trygghet.  Restylane Vital sprøytene leveres med integrert klikkfunksjon, som gjør at man kan fordele riktig mengde jevnt og enkelt.

Perfekt til:

Overfladiske ansiktslinjer og fukt av lepper. Øker hudens elastin og gir fastere, mjukere og glattere hud. Du får tilbake glød og spenst, og det er dokumentert forbedring av hudens kvalitet. Det er fabelaktig behandling for å jevne ut aknearr.

Norge er det landet i verden hvor det benyttes mest Restylane Skinbooster per innbygger. Sykepleier Turid Mikkelborg er ansett som «dronningen av RestylaneSkinboooster», og mye av suksessen til produktet og behandlingen i Norge kommer fra hennes erfaring og kompetansedeling i over 13 år!

I dag brukes Restylane Vital også som et «defineringsprodukt» og til forsterkning av huden, og som sagt som ved behandling av akne arr. Super til «finish» av foreksempel kinnben (legges linjert over kinnbenet) og «full face» behandlinger. Mangelaserklinikker benytter Restylane Vital som en fuktbehandling før og mellom laserbehandlinger, ettersom laseren jobber bedre da enn på tørr og sliten hud.

Effekten av Skinbooster ses best etter sprøyte nr to, så du må være tålmodig :)

Del aritkkel